Ons bedrijf

                                        WG Makelaars B.V.

 

"Succesvol door samenwerking, maatwerk en betrokkenheid!"

 

WG Makelaars is gevestigd in Fijnaart. Centraal gelegen in de Noordhoek van West Brabant en een uitstekende uitvalsbasis van het grote werkgebied.

Door de samenwerkingsuitwisseling met NVM kantoren en het grote zoekersbestand van het kantoor heeft WG Makelaars een ideale combinatie kunnen vinden tussen het traditionele makelen en het digitale tijdperk.

 

Het aanbod wordt gepresenteerd op onze websites en Funda met een professionele fotoreportage, digitale 2D en 3D plattegronden, 360 graden foto's en film. Uiteindelijk een perfecte presentatie om over te kunnen gaan tot een succesvolle transactie.

 

In diverse plaatsen zoals Willemstad, Zevenbergen, Dinteloord, Fijnaart is een kijketalage op een goede zichtlocatie waar het locale aanbod wordt gepresenteerd.

 

Na jarenlang statistisch onderzoek en marktanalyse hebben wij vanuit ons netwerk een systeem kunnen ontwikkelen waar de kandidaten zich bevinden voor ons aanbod. Het adverteren kan nu gerichter en is succesvol. Onze eigen FaceBookpagina's, Twitter en Youtube en Applicaties zijn hierop ingesteld en geautomatiseerd.

 

Voor alle vastgoed gerelateerde zaken kunt U bij WG Makelaars B.V. terecht!

 

Wij helpen u graag bij de verkoop/verhuur, afsluiten of oversluiten van hypotheek, advies bouwkundige keuring, nieuwbouwprojecten, bedrijfsmatig onroerend goed en NWWI taxaties.

 

Team WG Makelaars

 

WG Makelaars B.V.

Kantoor Vestiging WG Makelaars B.V.

Adresgegevens

Voorstraat 17
4793 ET FIJNAART
KvK nummer: 20139849
BTW nummer: 8192.83.137.B.01
MA-VRIJ van 8.30 uur tot 12.30 uur /13.30 uur tot 17.30 uur