Huur/Verhuur


Huur en Verhuur

WG Makelaars bemiddelt natuurlijk ook bij huur en verhuur van woonruimte en bedrijfsobjecten.Dankzij jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat om vraag en aanbod van huurwoningen samen te brengen. Huurder en verhuurder hebben er beide belang bij dat essentiële zaken goed geregeld zijn. U kunt hierbij denken aan juridische aspecten maar ook aan alle praktische zaken. WG Makelaars neemt zowel voor de huurder als verhuurder veel zorgen uit handen.

Voldoende redenen om contact met ons op te nemen als u overweegt om uw woning te verhuren.

Dankzij onze jarenlange ervaring is WG Makelaars een uitstekende verhuurmakelaar. In een oriënterend gesprek met de aspirant verhuurder worden de wensen en voorwaarden geïnventariseerd. Daarna vindt opname plaats van het onroerend goed en wordt in overleg de huurprijs vastgesteld.

Vervolgens wordt een zorgvuldige beschrijving van het object gemaakt, aangevuld met relevante foto's.

Het is belangrijk dat de woning of het bedrijfspand dat u te huur wilt aanbieden ook daadwerkelijk onder de aandacht van de juiste doelgroep wordt gebracht. Daartoe kunnen advertenties worden geplaatst op sites Funda of Funda in Business. Vanzelfsprekend wordt uw woning of bedrijfspand ook vermeld op onze eigen website, www.wgmakelaars.nl.

Naast digitale media is ook adverteren in relevante dag- of weekbladen nog steeds belangrijk. Als u daarvoor kiest, kan ook een bord met opschrift worden geplaatst of kunnen posters achter de ramen worden bevestigd.

Als zich geïnteresseerden melden, verzorgt WG Makelaars de bezichtiging van het object. Bij serieuze belangstelling voeren wij voor u de onderhandelingen met de belangstellenden. Uiteindelijk zorgen wij er voor dat de huurovereenkomst wordt opgesteld en getekend. Alle relevante correspondentie tussen huurder en verhuurder kunt u gerust aan ons overlaten.Op het moment van oplevering regelen wij de sleuteloverdracht en afhandeling van alle praktische zaken.